Käyttöehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen sivustolle tuloa. Autokäsikirja.fi verkkosivustolle (www.autokasikirja.fi / autokasikirja.fi) tulevien henkilöiden katsotaan hyväksyvän seuraavat ehdot:

Sivuston sisältö on Autokäsikirja.fi:n omaisuutta ja Suomen tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole mainittu. Tietoja ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt nämä Käyttöehdot rajoitteitta ja ehdoitta. Käyttö tapahtuu omalla riskilläsi. Tämän verkkosivuston sisältö toimitetaan ”sellaisena kuin se on”. Tämä verkkopalvelu ja sen sisältämät tiedot on tarkoitettu vain yleistä tiedotus- ja opastustoimintaa varten. Sivusto on laadittu Suomen lain mukaisesti.

Autokäsikirja.fi:llä on tekijänoikeus tämän verkkosivuston kaikkeen sisältöön (esimerkiksi tekstiin, kuviin ja audiovisuaaliseen aineistoon). Kaikki oikeudet pidätetään. Koko sisällön tai sen osan kopiointi, siirto, jakelu tai tallentaminen missä tahansa muodossa ilman Autokäsikirja.fi:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta tapauksia, jotka täyttävät seuraavat ehdot.

Autokäsikirja.fi antaa käyttäjälle luvan tulostaa tai tallentaa itselleen otteita näistä sivuista omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä. Verkkosivuston sisältöä saa käyttää vain tiedonhakutarkoituksessa ja niin, ettei se vahingoita Autokäsikirja.fi:n mainetta. Tällä verkkosivustolla olevaa tietoa ei saa muuttaa ilman Autokäsikirja.fi:n nimenomaista kirjallista lupaa.